Blog

Lék Isoprinosin, který se běžně užívá při léčbě oparu či poruchách buněčné imunity je podle lékaře a vakcinologa Jiřího Berana z Centra očkování a cestovní medicíny v Hradci Králové také účinný při onemocnění koronavirem.

Nejlepší ochranou proti nepřátelským bakteriím a virům je silný a vyrovnaný imunitní systém. Bude to totiž on, kdo nakonec rozhodne o tom, zda se infekční chorobou nakazíte či ne a v případě nákazy i o tom, zda onemocníte, a pokud ano, tak zda nemoci podlehnete nebo se bez jakýchkoliv problémů rychle uzdravíte.

CHŘIPKA: 996 000 NEMOCNÝCH ZA 1,5 MĚSÍCE (to je cca 664 000 nemocných na měsíc)
KORONAVIRUS: 62 170 NEMOCNÝCH ZA 7 MĚSÍCŮ (to je cca 8 882 nemocných na měsíc)

Chcete-li zůstat zdraví nebo se uzdravit z civilizačního onemocnění, je potřeba odstranit příčiny, které jej způsobily. To je ale problém. Většinou se totiž dozvíte, že příčina onemocnění je neznámá nebo ji pak vyvolaly poškozené geny, psychosomatické příčiny a stres. Tak tomu ale mnohdy není!

Ne, nemám na mysli koronavirus, kterému u nás podlehlo od začátku roku do konce dubna 2020, tedy za 4 měsíce, asi 260 lidí, ale mám na mysli rakovinu, na kterou za stejné období v naší zemi, zemřelo přibližně 10.000 nemocných.